Thứ Sáu, 27 tháng 11, 2015

Nokia harika derece için Retrica indir

retrica-indir
Retrica indir Google hepimiz için Nokia Retrica olarak Windows Phone hakkında aynı diyemeyiz rağmen fırtına Store’un Apple’ın iTunes Oyna alır biri yakalama uygulaması (diğer aygıtlar arasında Windows Phone) boyun değildir. Ancak, bugün bahsedeceğiz harika bir alternatif var.
Eğer Retrica ile neler yapabilirsiniz diğer uygulamalar ile yapılamaz mı? Gerçek zamanlı olarak 80’den fazla özgün filtre içerir, aynı zamanda son derece iyi kullanarak Photoshop kaliteli tasarımı ile resim yükleyebilirsiniz!
Başlangıçta belirtildiği gibi, uygulama bir kendi yoksa, Nokia, Windows Phone cihazları için bir yedek olarak PicsArt indirebilirsiniz iOS ve Android cihazlar için kullanılabilir.
Uygulama Facebook ya da Twitter, Tumblr gibi sosyal ağları destekleyen, böylece sizi ve sizin selfies düzenlemek ve popüler sosyal web sitesinde kişisel hesabınıza yükleyebilirsiniz.
Retrica Android için kullanılabilir, ya da bir iPhone, iPad ya da iPod Touch (iOS) varsa, aynı zamanda tüm özellikleri keyfini çıkarabilirsiniz. Aslında, uygulamanın başında, Apple cihazlar için kullanılabilir ama zaman geçişi ile yap Bu popüler platformun kullanıcıları tarafından fave biri haline Google Play Store’da kullanılabilir hale getirilmiştir.
Ne yazık ki, Retrica Blackberry cihazları için geçerli değildir, ama yüklemekte BlueStacks tarafından bilgisayarınıza olabilir, masaüstü ve dizüstü batı için uygun ve güçlü bir Android simülatörü.

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét