Thứ Tư, 18 tháng 11, 2015

Retrica indir for Pc – Bilgisayar Gezginler

Retrica indir for Pc
Merhaba arkadaşlar retrica uygulamasını artık bilgisayarınızdan kolayca indirebilirsiniz. Yapmanız gereken çok küçük birşey var. Öncelikle retrica indireceğiniz sayfaya giriyorsunuz. Sonrasında telefonunuzun kayıtlı olduğu maili yazıp giriş yapıyorsunuz böylece hesabınıza giriş yapmış oluyorsunuz. Ardından Retrica indir ve kullanmaya başla.
Retrica severler artık bu uygulama android cep telefonu ve tabletlerde de kullanılabilir. Retrica apk indir ve sende retrica efekt programının tadını çıkarmaya başla. Retrica nasıl indirilir, Retrica nereden indirilir bilmeyen arkadaşlar varsa yapmaları gereken şey oldukça basit. Alt kısımdaki indir butonuna tıklayın açılan sayfada yapmanız gereken adımlar özet olarak paylaşılmış durumda.
Retrica Pro nedir
Retrica Pro, uygulamanın ücretli ve tam sürüm versiyonudur. Retrica Android uygulamasını tüm özellikleriyle ve reklamsız olarak kullanmak için ücretli olan Pro versiyona geçiş yapabilirsiniz
Uygulama ekranının sol üst kısmındaki Ayarlar simgesine dokunun.
Karşınıza gelen “Ayarlar” penceresinde yer alan “Pro Upgrade” seçeneğine dokunun. Açılan “Pro Upgrade” sayfasındaki “Buy” butonuna tıklayarak ücretini ödeyip uygulamanın tüm özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tag: Retrica Indir,retrica,retrica camera,retrica download,retrica app,retrica apk,retrica online,download retrica,retrica indir ücretsiz

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét