Thứ Hai, 2 tháng 11, 2015

PC için Retrica indir

Retrica indir , seyyar sistemine sahip telefonunuz ile çektiğiniz fotoğraflara özel efekt uygulayan popüler bir programdır. Hem ön hemde arka kamera desteği sunan Retrica, profesyonel düzeyde hazırlanmış birçok filtreye sahiptir.
Retrica1
Özellikle sade arayüzü ile kullanıcılarına sunduğu kullanım kolaylığı ile alanındaki diğer programların çoğunu gerisinde bırakıyor. Telefon ile uyumlu çalışması, telefonda herhangi bir kasılmaya sebebiyet vermemesi, kolaj seçenekleri, zamanlayıcı özelliği , seçilebilir kenarlıklar ve rastgele filtre uygulama özellikleri ile Retrica.
Retrica uygulamasında yer alan 80’den fazla filtreyi kullanarak, sıradan fotoğrafları adeta birer sanat eserine dönüştürmeniz mümkün. Fotoğraf çekerken dilediğiniz efekti seçin ve gerisini Retrica’ya bırakın
PC için Retrica
Retrica sadece cep telefonlarına özel bir uygulama olduğundan dolayı malesef ki bilgisayar üzerinde kullanılmıyor. Henüz bilgisayarda kullanılacak sürüm çıkarılmadı bu yüzden retrica’yı keşfetmek isterseniz eger akıllı bir telefon almanız gerekmektedir.
Retrica uygulamasını artık bilgisayarınızdan kolayca indirebilirsiniz. Yapmanız gereken çok küçük birşey var. Öncelikle retrica indireceğiniz sayfaya giriyorsunuz. Sonrasında telefonunuzun kayıtlı olduğu maili yazıp giriş yapıyorsunuz böylece hesabınıza giriş yapmış oluyorsunuz. Ardından retrica download ve kullanmaya başla.
Her iki mağazada bu uygulama ücretsiz ve Retrica geliştirici tarafından geliştirilen içindir. Kolayca Retrica kategorisi altında ücretsiz olarak bulabilir ve zaten milyonlarca kez indirilen olmuştu.
PC için Retrica indir
Retrica2
Önce bilgisayarınıza BlueStacks yazılımı yüklemeniz gerekiyor. Burada kendi resmi sitesi üzerinden ücretsiz bir orijinal yazılım ve ulaşılabilir. Burada Mac bilgisayar için üzerinde ücretsiz olarak bulabilirsiniz. Bilgisayarınızda BlueStacks hazır olsun bir kez o zaman orada kendi arama aracını kullanarak Retrica Android uygulaması aramak için zamanı geldi. Şimdi indirmek ve arama sonuçlarında buldum kez uygulamayı yükleyin.
Bu, düm bu PC ya da Mac bilgisayar başında yüklü almak için yapılması gereken olduğunu.
Uygulama Özellikleri:
– 80 gerçek zamanlı filtre
– Fotoğraf zamanlayıcı
– Çerçeve seçenekleri
– Farklı Retrica logoları
– Kolaj oluşturabilme özelliği
Retrica uygulaması fotoğrafçılık kategorisinde yer alan birçok uygulamada olduğu gibi özellikle özçekim (selfie) modasından sonra daha fazla ilgi görür oldu. Uygulamanın bu denli ilgi görmesindeki temel nedenlerin başında ücretsiz olmasının etkisini de unutmamak gerekir.
Bu bölümde 13 başlık altında birçok filtre bulmak mümkün. Retrica her ne kadar ücretsiz bir uygulama olsa da, kullanıcıların tüm filtrelerden yararlanabilmesi için uygulama için satın alım yapması gerekecek. Mythic, juxtapose, Antique, Brilliant, Superb, Cinema ve Plexiglass alt başlığında yer alan tüm filtreler ücretli.
Burada seçilen modla art arda fotoğraflar çekebilir ve çektiğiniz tüm fotoğrafları tek bir ekranda görebilirsiniz. Retrica uygulamasında ayrıca zamanlayıcı özelliği de yer alıyor. Özellikle özçekim (selfie) çekimlerde çok işe yaran kronometreyi 1-10 saniye arasında ayarlayabilirsiniz. Yine birden fazla çekimlerde fotoğraflar arasındaki zamanı da ayarlamak mümkün.
Retrica uygulamasında ayrıca zamanlayıcı özelliği de yer alıyor. Özellikle özçekim (selfie) çekimlerde çok işe yaran kronometreyi 1-10 saniye arasında ayarlayabilirsiniz. Yine birden fazla çekimlerde fotoğraflar arasındaki zamanı da ayarlamak mümkün.

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét