Thứ Hai, 16 tháng 11, 2015

Samsung Galaxy için Retrica indir

Retrica indir uygulaması dünyada 160 milyondan fazla indirilen, 24 Mayıs tarihi itibariyle Android işletim sistemli telefon kullanıcılarının sanal mağazaları olan Google Play’de yerini alan profesyonel fotoğraf düzeltme ve efekt verme programıdır. Retrica sayesinde profesyonel çekimler yapabilir, önceden hangi formatta resim çekmek istiyorsanız işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Samsung-Galaxy-için-Retrica-indir
Retrica’nın bunun dışında başka özellikleri de var. 80 adet farklı fotoğraf efekti uygulayabileceğiniz retrica programı ile artık bilgisayarınıza fotoğraf düzenleme programı indirmekten kurtuluyorsunuz. Son derece güvenilir olan ve kişisel bilgilerinize erişmeden tüm ihtiyacınızı karşılayan Retrika ile artık çok eğlenceli fotoğraflar çekme şansına sahipsiniz.
Merhaba arkadaşlar retrica resim çekme uygulamasını bir çok kişi bilir. Bu uygulama sayesinde fotoğraflarınız daha renkli ve canlı çıkacak. Artık photoshop programına ihtiyaç duymadan fotoğraflarınızı facebook twitter yükleyebilirsiniz. Uygulamanın özellikleri ve nasıl indirileceği alt kısımda yazmakta.
Uygulama Özelliği:
Resimlere otomatik efekt uygular.
Resimlerde iyileşme.
Daha canlı fotoğraflar.
Nasıl yüklenir ?
Alt kısımdaki indir butonuna tıklayınız. Oradan farklı bir siteye yönleneceksiniz.
Yönlendiğiniz bu siteden retrica indirip kullanmaya otomatik olarak başlayabilirsiniz.
Uygulama tüm android işletim sistemine sahip Samsung modelleri için buraya tıklayarak indirilebilir ve ücretsiz yüklenebilir durumdadır. Dilerseniz Retrica’nın bir üst modeli olan ve çekim esnasında sağ altta logosu çıkmayan Retrica Pro’ya yükseltebilir bu applikasyonu telefonunuzda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét