Thứ Hai, 23 tháng 11, 2015

Retrica indir için Blackberry

Retrica indir bizim fotoğraflarınızı geliştirmek için filtreleri uygulamak için en ünlü uygulama biridir. Bu cep telefonları milyonlarca kullanılan ve bir sürü insan da uyguladığınız filtrelerin hakkında konuşurken farklı forumlara katılmak ve nasıl neredeyse herhangi bir fotoğrafı artırabilirsiniz. Retrica yaygın, sadece bunun için kullanmak sınırlı değildir elbette, onunla cam ama filtrelerin bazılarını kullanarak bakmak bir 80s yıl selfies oluşturmak için kullanılır olmuştur: biz istediğiniz fotoğraf çekmek ve bazı filtreleri deneyebilirsiniz Toplam özgürlük o.
Retrica indir için Blackberry
Eğer seçti arasında fazla 75 filtreleri ile, reklam bulacaksınız Retrica uygulaması, ücretsiz bir sürümü var. Reklamları önlemek istiyorsanız ücretsiz tamamen reklamlar Pro sürümü satın alabilirsiniz ve listenize daha fazla filtre ekler. Bazı geliştiriciler Retrica kullanılan ancak serbest ne pro sürümü ne bir parçası değildir olabilir ekstra filtreler oluşturduk. Bu dikkat etmelisiniz böylece filtreleri seçerek fotoğrafları rour uygulamak ne zaman bu ekstra filtreler, ekstra ücret gerekir olabilir veya olmayabilir.
Venticake, Retrica yaratıcıları, Android Apple cihazlarda ama üzgünüm, Blackberry belirli bir sürümü için herhangi bir Retrica var için uygulama geliştirdi. İyi haber sistemi sürümü ise büyük veya 10.2 ardından APK dosyalarını kullanarak Android uygulamaları içe olmasıdır. Sizin durum buysa: Retrica APK indir, Play Store gidin (burada daha fazla bilgi görebilir) ve cep telefonu yükleyin.
BlackBerry sisteminin eski bir sürümünü sahibi iseniz, diğer seçenekler için aramak gerekir. Eğer Retrica unutmak için yardımcı olacaktır Blackberry dünyanın en ünlü uygulama, biri PicMix olduğunu. PicMix üzerinde size fotoğraflarınızı geliştirmek için yardımcı olacaktır filtreler ve çerçeveler çok sayıda bulacaksınız.
Tag: Retrica Indir,retrica,retrica camera,retrica download,retrica app,retrica apk,retrica online,download retrica,retrica indir ücretsiz

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét