Thứ Sáu, 18 tháng 12, 2015

IPad için Retrica indir

retrica-indir
Bazen çoğumuz yüklemek ve emülatör veya iPad ile akıllı telefonlar, iPod’lar, bilgisayarlar bir uygulamayı çalıştırmak için bir yol bulmak, ama bazen aynı istediğimiz uygulaması ve iht iyaç cihazların çoğu için geçerli değildir.
Neyse ki, Retrica indir bir gerçek zamanlı şimdiye kadarki en yüksek çözünürlüğe sahip bağbozumu filtreler sağlar en popüler ve heyecan verici bir uygulamadır. Bu uygulama ile size sürücü veya SD kartı ve hatta fotoğraf çekmeden önce fotoğraf üzerinde 24 filtreler de uygulayabilirsiniz söz önemlidir.
Evet, iyi okudum. Retrica ve biz android ve iOS cihazlar için indirebilir ve ayrıca indirmek ve aynı zamanda iPad için retrica yüklemek ve bir resim çekmeden önce ayarlayabilirsiniz özellikler sürü sağlar ve komik alabilirsiniz ve o harika yanlısı güzel fotoğraf.
Retrica ile de etkileri ile metin eklemek ve minimalist bir kullanıcı arayüzü sayesinde ele çok kolay, bağbozumu bir resim sınırları seçebilirsiniz. Eğer düzenlenebilir ve fotoğraflarınızı dönüştürülmüş sonra, sosyal medya profili ya da sadece metin kullanarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Retrica iPad’inizde yüklü almak için sadece, iTunes App Store gidip arama çubuğu için bakmak ve hemen açılacaktır “Retrica” ​​yazmanız gerekiyor. Bunu bulduğunuzda, “Install” butonuna tıklayın ve gidelim. IOS 6.0 veya daha yüksek, bu app kullanmak ve bu iPhone 5S iPhone 4 gibi herhangi bir Apple aygıtı ile uyumludur hatırlıyorum.
Retrica sadece bir atış ile etkileyici selfies yakalamak için çok özel bir app. Profesyoneller tarafından tasarlanmış ve piyasadaki en iyi fotoğraf editörü apps biridir özellikli biz belirttiğimiz “eşsiz” neden dikkat edin.
İster inanın ister inanmayın, Retrica cihazlar işletim sistemlerinin çoğu için mevcuttur ve ücretsizdir! Android için bunu elde etmek istiyorsanız, sadece Google Play gitmek ya da bir emülatör ile bilgisayarınızda kullanabileceğiniz yanında size, iTunes üzerinden iPad için indirebilirsiniz.
Tag: Retrica Indir,retrica,retrica camera,retrica download,retrica app,retrica apk,retrica online,download retrica,retrica indir ücretsiz

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét