Chủ Nhật, 8 tháng 11, 2015

iPhone ve iPad İçin Retrica indir

Retrica
Retrica indir çok çeşitli özellikleri ve yüksek kalitesi ile resimlerinizi düzenlemenizi ya da filtre, efektler uygulamanızı sağlayan başarılı bir uygulamadır. Çektiğiniz fotoğraflarda fotojenik ve çekici görünmenizi sağlayan Retrica uygulamasını telefon ya da tabletinize indirebilir en güzel fotoğrafları bu efektlendirme ve filtreleme uygulamasıyla sağlayabilirsiniz.
Ön kameranız ile filtreleri uyguladıktan sonra eşsiz resimler çekebilrisiniz. Kolaj resimler çekmek istediğinizde Retrica yine size istediğinizi verecektir. 24 Farklı düzenleme filtresi, mor, koyu yeşil, bahar ve kış renkleri, 1:1 Kesme, zamanlayıcı, arka plan seçenekleri, boyama özelliği, kenarlıklar
iPhone ve iPad için Retrica
Retrica-Indir
Ullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri Retrica, oldukça gelişmiş özelliklere sahip bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Retrica, iOS işletim sistemiyle çalışan iPhone ve iPad cihazları için ücretsiz olarak indirebileceğiniz fotoğrafa efekt verme, düzenleme ve güzelleştirme uygulamasıdır.
Retrica uygulaması ile fotoğraflarınızı filtreleme sistemi ile güzelleştiren ücretsiz bir fotoğraf efektleme uygulamasıdır. iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bu ücretsiz fotoğraf efektleme uygulaması ile fotoğraflarınızı düzenleme seçeneklerinden seçebileceğiniz filtreleme araçları ile fotoğraflarınıza bambaşka bir görünüm katabilirsiniz.
Alışık olduğumuz klasik fotoğraf uygulamalarından daha fazla filtreyi içerisinde bulunduran uygulama ayrıca vinyet, dairesel bulanıklaştırma ve çerçeve özelliklerine de sahip. Tüm bunlara ek olarak zamanlayıcı ve kareler arasındaki süreyi ayarlayabilme fonksiyonlarını da bulabileceğiniz uygulama ile ayrıca çektiğiniz fotoğraflara Retrica logosu da ekleyebiliyorsunuz.
Popüler olan sosyal medya hesapları üzerinde paylaşım yapmanıza imkan tanımaktadır. Sonuç olarak fotoğraf çekmeyi ve fotoğrafların daha hoş görünmesi için düzenlemeler yapıyorsanız Retrica uygulamasını denemelisiniz.
iPhone ve iPad İçin Retrica İndir
retrica-3
İPhone için Retrica indirmek google play storedan uygulama indirmek kadar basittir. Uygulamayı indirmek için iTunes’e giriş yapın ve arama bölümüne Retrica yazın. Hemen uygulamanın sayfasının açıldığını göreceksiniz. Ardından yükleme butonuna basarak kurulumu başlatabilirsiniz.
Kurulduktan sonra, mevcut filtreler ve sınırları Retrica kullanarak ve telefon hafızası albümünden resminizi ve fotoğrafları aktarmak ve uygulamak başlangıç ​​olabilir. Retricanın basit bir kullanıcı arayüzü tasarımı vardır iPhone 5S iPhone 4 aygıtların ancak iOS6 veya üstü gerekir. Uygulamalar sadece seni altındaki iki menü çubuğunda gösterir ve zevk minimalist.
Retrica Pro İpa Full İndir İOS
Retrica Pro, Android sürümünden sonra şimdide iOS kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Ücretsiz Retrica sürümünden farklı olarak Retrica Pro ile fotoğraflarınızda farklı filtre seçeneklerini kullanarak değişiklikler yapabilir ve fotoğraflarınızı daha özel hale getirebilirsiniz.
Retrica Pro IPA ios cihazlarında denemeyenler için özel harika resim düzenleyicisidir. Uygulamanın bir diğer özelliği ise içeriğinde fotoğraf kesme özelliğini bulundurmasıdır. 1:1 oranında fotoğraflar üzerinde işlem yapabileceğiniz Retrica Pro, hemen, hemen tüm sosyal ağlar ile entegreli bir biçimde çalışabiliyor. Düzenlediğiniz, filtreler eklediğiniz ya da beğenmediğiniz bir alanı kestiğiniz fotoğrafları yalnızca tek tıklama ile Facebook, Instagram ya da Twitter gibi sosyal ağlarda bulunan hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.
Ücretsiz sürümde 25 kadar filtre kısıtlı geliyor. Mobilgim’de Retrica Pro versiyon bulunmamaktadır. Filtre satın alabilmek ve fotoğrafın köşesindeki Retrica logosunu kaldırmak için uygulama içi satın alma özelliğini kullanıp Retrica’ya ücret ödemeniz gerekiyor. Uygulamanın pro versiyonunun da ücreti son derece makul. Pro versiyon 1.99 dolar. Bu uygulama için gayet uygun bir ücret diye düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz ancak internette yapacağınız araştırma ile Retrica Full sürümüne sahip olmak mümkün.

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét