Thứ Ba, 16 tháng 2, 2016

Android için Retrica indir

Android-için-Retrica-indir
Hiç almadan önce resimlerinize filtreler ve efektler eklemek düzenlemek istiyorsa, burada çözüm var! Boots Labs tarafından geliştirilen, Retrica gerçek zamanlı olarak resimlerinize üzerinde 80 filtreler ve renkleri uygulamak için sağlayan ücretsiz bir uygulama.
Bu Android için Retrica indir bu ücretsiz uygulama deklanşöre tıkladığınızda filtreleri kurmak ve fotoğraflarınıza efekt uygulamak için bir aralık sayacı sağlar, senin zamanlayıcı kamera aynı şekilde çalışır gibi, nasıl işliyor. Bundan sonra, manifatura veya sosyal medya profilleri üzerinden arkadaşlarınızla paylaşmak için bir komik ve ilginç resim olacak.
Retrica çalıştırmak ve kullanımı çok kolaydır. Daha önce de belirttiğimiz gibi, fotoğraf çekmeden önce bir süzgeç uygulamak için uygulama ve kam hazır alabilirsiniz, ya da akıllı telefonunuzdan albümlerinizi ithalat ve Retrica sunduğu seçenekleri ile resimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Eğer resim Retrica ile düzenlenmiş aldıktan sonra gönderebilir ve facebook veya Twitter hesabı ya da sadece arkadaşlarınıza metin içinde paylaşabilirsiniz.
veya iOS için iTunes gidin ve ardından arama kutusuna dokunun ve app almak için “retrica” ​​veya “retrica serbest” yazarsanız size, sadece e-posta ile Google Play hesabınıza erişen ücretsiz retrica indirebilirsiniz. Bundan sonra, sadece “Install” butonuna tıklayın ve uygulama çalışmasına izin ve yüklü olsun.
Retrica hakkında bazı özellikleri kontrol Bakalım:
Instagram hazırlanın aynı Instagram filtreleri ve daha fazlasını kullanın.
Çeşitli düzen, sen bir 22 kolaj üzerinde uygulamak bulabilirsiniz
Sınır seçilebilir, istediğiniz resim sınır seçin.
Self-Timer, zaman birtanemsin hazır zamanlayıcıyı ayarlayın!
İthalat Resimleri, akıllı telefon fotoğraflar albümlere efektler ve filtreler uygulayın.
Sen akıllı telefonlar ve tabletler Android 2.2 veya daha sonrası için Retrica İNDİRMEMENİZİ olabilir, uygulama boyutu iOS için Android ve 39.1MB sadece 14MB ve bu uygulama iOS 6.0 veya üstü ve iPhone 4 beri iPhone 5S için uyumludur.