Thứ Sáu, 27 tháng 11, 2015

Nokia harika derece için Retrica indir

retrica-indir
Retrica indir Google hepimiz için Nokia Retrica olarak Windows Phone hakkında aynı diyemeyiz rağmen fırtına Store’un Apple’ın iTunes Oyna alır biri yakalama uygulaması (diğer aygıtlar arasında Windows Phone) boyun değildir. Ancak, bugün bahsedeceğiz harika bir alternatif var.
Eğer Retrica ile neler yapabilirsiniz diğer uygulamalar ile yapılamaz mı? Gerçek zamanlı olarak 80’den fazla özgün filtre içerir, aynı zamanda son derece iyi kullanarak Photoshop kaliteli tasarımı ile resim yükleyebilirsiniz!
Başlangıçta belirtildiği gibi, uygulama bir kendi yoksa, Nokia, Windows Phone cihazları için bir yedek olarak PicsArt indirebilirsiniz iOS ve Android cihazlar için kullanılabilir.
Uygulama Facebook ya da Twitter, Tumblr gibi sosyal ağları destekleyen, böylece sizi ve sizin selfies düzenlemek ve popüler sosyal web sitesinde kişisel hesabınıza yükleyebilirsiniz.
Retrica Android için kullanılabilir, ya da bir iPhone, iPad ya da iPod Touch (iOS) varsa, aynı zamanda tüm özellikleri keyfini çıkarabilirsiniz. Aslında, uygulamanın başında, Apple cihazlar için kullanılabilir ama zaman geçişi ile yap Bu popüler platformun kullanıcıları tarafından fave biri haline Google Play Store’da kullanılabilir hale getirilmiştir.
Ne yazık ki, Retrica Blackberry cihazları için geçerli değildir, ama yüklemekte BlueStacks tarafından bilgisayarınıza olabilir, masaüstü ve dizüstü batı için uygun ve güçlü bir Android simülatörü.

Thứ Hai, 23 tháng 11, 2015

Retrica indir için Blackberry

Retrica indir bizim fotoğraflarınızı geliştirmek için filtreleri uygulamak için en ünlü uygulama biridir. Bu cep telefonları milyonlarca kullanılan ve bir sürü insan da uyguladığınız filtrelerin hakkında konuşurken farklı forumlara katılmak ve nasıl neredeyse herhangi bir fotoğrafı artırabilirsiniz. Retrica yaygın, sadece bunun için kullanmak sınırlı değildir elbette, onunla cam ama filtrelerin bazılarını kullanarak bakmak bir 80s yıl selfies oluşturmak için kullanılır olmuştur: biz istediğiniz fotoğraf çekmek ve bazı filtreleri deneyebilirsiniz Toplam özgürlük o.
Retrica indir için Blackberry
Eğer seçti arasında fazla 75 filtreleri ile, reklam bulacaksınız Retrica uygulaması, ücretsiz bir sürümü var. Reklamları önlemek istiyorsanız ücretsiz tamamen reklamlar Pro sürümü satın alabilirsiniz ve listenize daha fazla filtre ekler. Bazı geliştiriciler Retrica kullanılan ancak serbest ne pro sürümü ne bir parçası değildir olabilir ekstra filtreler oluşturduk. Bu dikkat etmelisiniz böylece filtreleri seçerek fotoğrafları rour uygulamak ne zaman bu ekstra filtreler, ekstra ücret gerekir olabilir veya olmayabilir.
Venticake, Retrica yaratıcıları, Android Apple cihazlarda ama üzgünüm, Blackberry belirli bir sürümü için herhangi bir Retrica var için uygulama geliştirdi. İyi haber sistemi sürümü ise büyük veya 10.2 ardından APK dosyalarını kullanarak Android uygulamaları içe olmasıdır. Sizin durum buysa: Retrica APK indir, Play Store gidin (burada daha fazla bilgi görebilir) ve cep telefonu yükleyin.
BlackBerry sisteminin eski bir sürümünü sahibi iseniz, diğer seçenekler için aramak gerekir. Eğer Retrica unutmak için yardımcı olacaktır Blackberry dünyanın en ünlü uygulama, biri PicMix olduğunu. PicMix üzerinde size fotoğraflarınızı geliştirmek için yardımcı olacaktır filtreler ve çerçeveler çok sayıda bulacaksınız.
Tag: Retrica Indir,retrica,retrica camera,retrica download,retrica app,retrica apk,retrica online,download retrica,retrica indir ücretsiz

Thứ Tư, 18 tháng 11, 2015

Retrica indir for Pc – Bilgisayar Gezginler

Retrica indir for Pc
Merhaba arkadaşlar retrica uygulamasını artık bilgisayarınızdan kolayca indirebilirsiniz. Yapmanız gereken çok küçük birşey var. Öncelikle retrica indireceğiniz sayfaya giriyorsunuz. Sonrasında telefonunuzun kayıtlı olduğu maili yazıp giriş yapıyorsunuz böylece hesabınıza giriş yapmış oluyorsunuz. Ardından Retrica indir ve kullanmaya başla.
Retrica severler artık bu uygulama android cep telefonu ve tabletlerde de kullanılabilir. Retrica apk indir ve sende retrica efekt programının tadını çıkarmaya başla. Retrica nasıl indirilir, Retrica nereden indirilir bilmeyen arkadaşlar varsa yapmaları gereken şey oldukça basit. Alt kısımdaki indir butonuna tıklayın açılan sayfada yapmanız gereken adımlar özet olarak paylaşılmış durumda.
Retrica Pro nedir
Retrica Pro, uygulamanın ücretli ve tam sürüm versiyonudur. Retrica Android uygulamasını tüm özellikleriyle ve reklamsız olarak kullanmak için ücretli olan Pro versiyona geçiş yapabilirsiniz
Uygulama ekranının sol üst kısmındaki Ayarlar simgesine dokunun.
Karşınıza gelen “Ayarlar” penceresinde yer alan “Pro Upgrade” seçeneğine dokunun. Açılan “Pro Upgrade” sayfasındaki “Buy” butonuna tıklayarak ücretini ödeyip uygulamanın tüm özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tag: Retrica Indir,retrica,retrica camera,retrica download,retrica app,retrica apk,retrica online,download retrica,retrica indir ücretsiz

Thứ Hai, 16 tháng 11, 2015

Samsung Galaxy için Retrica indir

Retrica indir uygulaması dünyada 160 milyondan fazla indirilen, 24 Mayıs tarihi itibariyle Android işletim sistemli telefon kullanıcılarının sanal mağazaları olan Google Play’de yerini alan profesyonel fotoğraf düzeltme ve efekt verme programıdır. Retrica sayesinde profesyonel çekimler yapabilir, önceden hangi formatta resim çekmek istiyorsanız işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Samsung-Galaxy-için-Retrica-indir
Retrica’nın bunun dışında başka özellikleri de var. 80 adet farklı fotoğraf efekti uygulayabileceğiniz retrica programı ile artık bilgisayarınıza fotoğraf düzenleme programı indirmekten kurtuluyorsunuz. Son derece güvenilir olan ve kişisel bilgilerinize erişmeden tüm ihtiyacınızı karşılayan Retrika ile artık çok eğlenceli fotoğraflar çekme şansına sahipsiniz.
Merhaba arkadaşlar retrica resim çekme uygulamasını bir çok kişi bilir. Bu uygulama sayesinde fotoğraflarınız daha renkli ve canlı çıkacak. Artık photoshop programına ihtiyaç duymadan fotoğraflarınızı facebook twitter yükleyebilirsiniz. Uygulamanın özellikleri ve nasıl indirileceği alt kısımda yazmakta.
Uygulama Özelliği:
Resimlere otomatik efekt uygular.
Resimlerde iyileşme.
Daha canlı fotoğraflar.
Nasıl yüklenir ?
Alt kısımdaki indir butonuna tıklayınız. Oradan farklı bir siteye yönleneceksiniz.
Yönlendiğiniz bu siteden retrica indirip kullanmaya otomatik olarak başlayabilirsiniz.
Uygulama tüm android işletim sistemine sahip Samsung modelleri için buraya tıklayarak indirilebilir ve ücretsiz yüklenebilir durumdadır. Dilerseniz Retrica’nın bir üst modeli olan ve çekim esnasında sağ altta logosu çıkmayan Retrica Pro’ya yükseltebilir bu applikasyonu telefonunuzda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Thứ Năm, 12 tháng 11, 2015

Retrica indir İle Vintage Fotoğraflar for Android

Selfie çekmek için harika bir uygulama olan Retrica uygulamasını kesinlikle deneyin. Vintage fotoğraflar çekme uygulaması olarak geliştirilen Retrica, 80 özel filtreleri ile yüksek çözünürlükte vintage stili fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.
retrica-01
Retrica indir çok profesyonelce tasarlanmış filtreleri sunar. Diğer kamera uygulamaları ile yapabileceğinizden çok daha fazlasını sunuyor. Bir fotoğraf çekmedene önce filtreleri uygulayabilir ve daha sonra fotoğraf çekebilirsiniz.
Fotoğraflarınıza Retrica İle Efekt Ekleyerek Onları Daha İlgi Çekici Kılabilirsiniz
Retrica, Android tabanlı telefonunuzla çektiğiniz yüksek çözünürlüklü fotoğrafları özel efektlerle süsleyerek bambaşka bir görünüm kazandırabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır. Ön kamera desteği sayesinde selfie çekimleriniz için de kullanabileceğiniz uygulamada fotoğraflarınızı renklendiren 80 özel filtre seçeneği bulunuyor.
Fotoğraflarınızı çekmeden veya çektikten sonra filtre uygulamanıza izin veren Retrica, profesyonel olarak tasarlanmış çok sayıda fitre içeriyor. Diğer kamera uygulamalarından çok daha fazlasını yapabilen Retrica ile vintage stili fotoğraflar çekebilir, harika fotoğraf kolajları oluşturabilir, fotoğraflarınıza çerçeve ekleyebilirsiniz. Zamanlayıcı modunu açarak fotoğrafınızın belli bir süre sonra çekilmesini ve belli aralıklarla otomatik olarak çekilmesini sağlayabilirsiniz. 80 vintage filtresinden 55’ini ücretsiz olarak, 25’ini de Pro sürüme yükselterek kullanabilirsiniz. Yeni çekeceğiniz bir fotoğraf üzerinde veya hali hazırda galerinizde bulunan bir fotoğarafı içe aktararak düzenleme yapabilirsiniz.
Retrica Özellikleri:
80 vintage filtesi (25’i Pro sürümde kullanılabilir)
Ön ve arka kamera desteği
Kolaj seçenekleri
Zamanlayıcı
Seçilebilir kenarlıklar
Rastgele filtre uygulama
Galeriye ve Retrica albüme kaydetme
Retrica İndir (Android) uygulaması Android 2.2 ve üzeri telefon ve tabletlere Ücretsiz olarak indirilebiliyor. Bu uygulamanın dili İngilizce’dir, boyutu ise 33 MB’dır. Venticake Inc. tarafından geliştirilen bu uygulama en son 1 sene önce güncellenmiştir.
Link more iPhone ve iPad İçin Retrica indir : http://retrica-indir.com/iphone-ve-ipad-icin-retrica-indir.html

Thứ Ba, 10 tháng 11, 2015

Retrica Game Renegade Racing

Game Renegade Racing
Renegade Racing oynayın ve hava hastalık çanta kullanın. Inanılmaz stunts, serin misyon ve çılgın araba ile Renegade Yarış tarzı yarış oyunu. Senin gibi komple çeşitli misyonlar kilidini, 18 adrenalin dolu aşamalardan yarış. Retrica Play Game Renegade Racing
Tag: Retrica Indir,retrica,retrica camera,retrica download,retrica app,retrica apk,retrica online,download retrica,retrica indir ücretsiz

Chủ Nhật, 8 tháng 11, 2015

iPhone ve iPad İçin Retrica indir

Retrica
Retrica indir çok çeşitli özellikleri ve yüksek kalitesi ile resimlerinizi düzenlemenizi ya da filtre, efektler uygulamanızı sağlayan başarılı bir uygulamadır. Çektiğiniz fotoğraflarda fotojenik ve çekici görünmenizi sağlayan Retrica uygulamasını telefon ya da tabletinize indirebilir en güzel fotoğrafları bu efektlendirme ve filtreleme uygulamasıyla sağlayabilirsiniz.
Ön kameranız ile filtreleri uyguladıktan sonra eşsiz resimler çekebilrisiniz. Kolaj resimler çekmek istediğinizde Retrica yine size istediğinizi verecektir. 24 Farklı düzenleme filtresi, mor, koyu yeşil, bahar ve kış renkleri, 1:1 Kesme, zamanlayıcı, arka plan seçenekleri, boyama özelliği, kenarlıklar
iPhone ve iPad için Retrica
Retrica-Indir
Ullanıcılarının iPhone ve iPad cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri Retrica, oldukça gelişmiş özelliklere sahip bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Retrica, iOS işletim sistemiyle çalışan iPhone ve iPad cihazları için ücretsiz olarak indirebileceğiniz fotoğrafa efekt verme, düzenleme ve güzelleştirme uygulamasıdır.
Retrica uygulaması ile fotoğraflarınızı filtreleme sistemi ile güzelleştiren ücretsiz bir fotoğraf efektleme uygulamasıdır. iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bu ücretsiz fotoğraf efektleme uygulaması ile fotoğraflarınızı düzenleme seçeneklerinden seçebileceğiniz filtreleme araçları ile fotoğraflarınıza bambaşka bir görünüm katabilirsiniz.
Alışık olduğumuz klasik fotoğraf uygulamalarından daha fazla filtreyi içerisinde bulunduran uygulama ayrıca vinyet, dairesel bulanıklaştırma ve çerçeve özelliklerine de sahip. Tüm bunlara ek olarak zamanlayıcı ve kareler arasındaki süreyi ayarlayabilme fonksiyonlarını da bulabileceğiniz uygulama ile ayrıca çektiğiniz fotoğraflara Retrica logosu da ekleyebiliyorsunuz.
Popüler olan sosyal medya hesapları üzerinde paylaşım yapmanıza imkan tanımaktadır. Sonuç olarak fotoğraf çekmeyi ve fotoğrafların daha hoş görünmesi için düzenlemeler yapıyorsanız Retrica uygulamasını denemelisiniz.
iPhone ve iPad İçin Retrica İndir
retrica-3
İPhone için Retrica indirmek google play storedan uygulama indirmek kadar basittir. Uygulamayı indirmek için iTunes’e giriş yapın ve arama bölümüne Retrica yazın. Hemen uygulamanın sayfasının açıldığını göreceksiniz. Ardından yükleme butonuna basarak kurulumu başlatabilirsiniz.
Kurulduktan sonra, mevcut filtreler ve sınırları Retrica kullanarak ve telefon hafızası albümünden resminizi ve fotoğrafları aktarmak ve uygulamak başlangıç ​​olabilir. Retricanın basit bir kullanıcı arayüzü tasarımı vardır iPhone 5S iPhone 4 aygıtların ancak iOS6 veya üstü gerekir. Uygulamalar sadece seni altındaki iki menü çubuğunda gösterir ve zevk minimalist.
Retrica Pro İpa Full İndir İOS
Retrica Pro, Android sürümünden sonra şimdide iOS kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Ücretsiz Retrica sürümünden farklı olarak Retrica Pro ile fotoğraflarınızda farklı filtre seçeneklerini kullanarak değişiklikler yapabilir ve fotoğraflarınızı daha özel hale getirebilirsiniz.
Retrica Pro IPA ios cihazlarında denemeyenler için özel harika resim düzenleyicisidir. Uygulamanın bir diğer özelliği ise içeriğinde fotoğraf kesme özelliğini bulundurmasıdır. 1:1 oranında fotoğraflar üzerinde işlem yapabileceğiniz Retrica Pro, hemen, hemen tüm sosyal ağlar ile entegreli bir biçimde çalışabiliyor. Düzenlediğiniz, filtreler eklediğiniz ya da beğenmediğiniz bir alanı kestiğiniz fotoğrafları yalnızca tek tıklama ile Facebook, Instagram ya da Twitter gibi sosyal ağlarda bulunan hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.
Ücretsiz sürümde 25 kadar filtre kısıtlı geliyor. Mobilgim’de Retrica Pro versiyon bulunmamaktadır. Filtre satın alabilmek ve fotoğrafın köşesindeki Retrica logosunu kaldırmak için uygulama içi satın alma özelliğini kullanıp Retrica’ya ücret ödemeniz gerekiyor. Uygulamanın pro versiyonunun da ücreti son derece makul. Pro versiyon 1.99 dolar. Bu uygulama için gayet uygun bir ücret diye düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz ancak internette yapacağınız araştırma ile Retrica Full sürümüne sahip olmak mümkün.

Thứ Hai, 2 tháng 11, 2015

PC için Retrica indir

Retrica indir , seyyar sistemine sahip telefonunuz ile çektiğiniz fotoğraflara özel efekt uygulayan popüler bir programdır. Hem ön hemde arka kamera desteği sunan Retrica, profesyonel düzeyde hazırlanmış birçok filtreye sahiptir.
Retrica1
Özellikle sade arayüzü ile kullanıcılarına sunduğu kullanım kolaylığı ile alanındaki diğer programların çoğunu gerisinde bırakıyor. Telefon ile uyumlu çalışması, telefonda herhangi bir kasılmaya sebebiyet vermemesi, kolaj seçenekleri, zamanlayıcı özelliği , seçilebilir kenarlıklar ve rastgele filtre uygulama özellikleri ile Retrica.
Retrica uygulamasında yer alan 80’den fazla filtreyi kullanarak, sıradan fotoğrafları adeta birer sanat eserine dönüştürmeniz mümkün. Fotoğraf çekerken dilediğiniz efekti seçin ve gerisini Retrica’ya bırakın
PC için Retrica
Retrica sadece cep telefonlarına özel bir uygulama olduğundan dolayı malesef ki bilgisayar üzerinde kullanılmıyor. Henüz bilgisayarda kullanılacak sürüm çıkarılmadı bu yüzden retrica’yı keşfetmek isterseniz eger akıllı bir telefon almanız gerekmektedir.
Retrica uygulamasını artık bilgisayarınızdan kolayca indirebilirsiniz. Yapmanız gereken çok küçük birşey var. Öncelikle retrica indireceğiniz sayfaya giriyorsunuz. Sonrasında telefonunuzun kayıtlı olduğu maili yazıp giriş yapıyorsunuz böylece hesabınıza giriş yapmış oluyorsunuz. Ardından retrica download ve kullanmaya başla.
Her iki mağazada bu uygulama ücretsiz ve Retrica geliştirici tarafından geliştirilen içindir. Kolayca Retrica kategorisi altında ücretsiz olarak bulabilir ve zaten milyonlarca kez indirilen olmuştu.
PC için Retrica indir
Retrica2
Önce bilgisayarınıza BlueStacks yazılımı yüklemeniz gerekiyor. Burada kendi resmi sitesi üzerinden ücretsiz bir orijinal yazılım ve ulaşılabilir. Burada Mac bilgisayar için üzerinde ücretsiz olarak bulabilirsiniz. Bilgisayarınızda BlueStacks hazır olsun bir kez o zaman orada kendi arama aracını kullanarak Retrica Android uygulaması aramak için zamanı geldi. Şimdi indirmek ve arama sonuçlarında buldum kez uygulamayı yükleyin.
Bu, düm bu PC ya da Mac bilgisayar başında yüklü almak için yapılması gereken olduğunu.
Uygulama Özellikleri:
– 80 gerçek zamanlı filtre
– Fotoğraf zamanlayıcı
– Çerçeve seçenekleri
– Farklı Retrica logoları
– Kolaj oluşturabilme özelliği
Retrica uygulaması fotoğrafçılık kategorisinde yer alan birçok uygulamada olduğu gibi özellikle özçekim (selfie) modasından sonra daha fazla ilgi görür oldu. Uygulamanın bu denli ilgi görmesindeki temel nedenlerin başında ücretsiz olmasının etkisini de unutmamak gerekir.
Bu bölümde 13 başlık altında birçok filtre bulmak mümkün. Retrica her ne kadar ücretsiz bir uygulama olsa da, kullanıcıların tüm filtrelerden yararlanabilmesi için uygulama için satın alım yapması gerekecek. Mythic, juxtapose, Antique, Brilliant, Superb, Cinema ve Plexiglass alt başlığında yer alan tüm filtreler ücretli.
Burada seçilen modla art arda fotoğraflar çekebilir ve çektiğiniz tüm fotoğrafları tek bir ekranda görebilirsiniz. Retrica uygulamasında ayrıca zamanlayıcı özelliği de yer alıyor. Özellikle özçekim (selfie) çekimlerde çok işe yaran kronometreyi 1-10 saniye arasında ayarlayabilirsiniz. Yine birden fazla çekimlerde fotoğraflar arasındaki zamanı da ayarlamak mümkün.
Retrica uygulamasında ayrıca zamanlayıcı özelliği de yer alıyor. Özellikle özçekim (selfie) çekimlerde çok işe yaran kronometreyi 1-10 saniye arasında ayarlayabilirsiniz. Yine birden fazla çekimlerde fotoğraflar arasındaki zamanı da ayarlamak mümkün.